Pernah sekali cuba cendol Khalis ketika promosinya di Kedai Pak Lang, Puchong Perdana.
"Boleh tahan, macam santan kelapa juga"
Kenapa santan Khalis?
Santan pertama seumpamanya diperbuat daripada kelapa sawit. Jenis cecair.
Mempunyai kebaikan rendah lemak dan tanpa kolestrol.
Tahan selama 3 bulan, tanpa perlu disejuk beku.
Jom kita tengok dan cuba pelbagai resepi (klik) Khalis [1].
- Cendol Khalis
- Bandong Khalis
- Air Jagung Khalis
- Sagu Gula Melaka Khalis
- Nasi Lemak Khalis
- Masak Lemak Cili Api Khalis
- Cendawan Masak Lemak Cili Api Khalis
- Laksa Johor Khalis
- Kari Ikan Khalis
- Nasi Minyak Khalis
- Pengat Pisang Khalis
- Dadih Khalis
[1] Laman web Santan Khalis
@Hasanah Muslim Shop
Taman Teratai
Sila dapatkan "Khalis Santan" di semua pasaraya Hyper seluruh Malaysia! Untuk yang nak jadi pengedar belian terus dari kilang, sila email saya di; nash.ubaidillah@gmail.com
ReplyDelete