Tuesday, 11 December 2012

PES MAK PON

PES MAK PON resepi baru. Pes MEE REBUS, Pes RENDANG tambahan kepada Pes Mee Bandung (terlaris!) dan Pes Sambal Ikan Bakar. 100 paket untuk dinikmati.

Keistimewaan Pes Mak Pon :
  1. TIDAK PERLU DI TUMIS
  2. Resepi tradisional tanpa bahan pengawet

Pes Mee Rebus ..baru @Hasanah!
Cara masak :
  1. Masukkan 4 cawan air
  2. Masukkan perencah mee rebus, Tambah garam, perasa secukupnya.
  3. Bagi menambah lagi keenakan rasanya, masukkan sotong, udang dan telur rebus.
  4. Bila dihidangkan, tabur daun saderi, bawang goreng, tauhu goreng, lada hidup hijau/merah yang di hiris dan limau kasturi

Pes MAK PON: Pes Mee Rebus

Pes Rendang ..baru @Hasanah!Cara Masak :
  1. Panaskan kuali dan masukkan santan beserta perencag rendang. masukkan daging/ayam/kerang.
  2. setelah hampir pekat masukkan daun kunyit, limau purut, kerisik dan juga asam keping
  3. bagi menambahkan lagi rasa enak, masukkan garam atau perasa
MAK PON: Pes Rendang
Harga : RM7.50 (harga pasaran RM9 - RM10)


Belian online produk HASANAH << klik

~ Produk Muslim untuk Semua~

Hasanah Muslim Shop (017-8858851)
©2012, HMS

No comments:

Post a Comment